Ønsker møte med Fylkesmannen og Statens Strålevern

Lisa Gustavsen Endret:29.01.2017 15:29

​​Roar Vevelstad ønsker møte med Fylkesmannen og Statens Strålevern

​Rådmannen i Halden, Roar Vevelstad har tatt et initiativ til et møte overfor Fylkesmannen i Østfold og Statens Strålevern.

Roar Vevelstad ønsker møte med Fylkesmannen og Statens Strålevern
​Ny brannstasjon og framtidig utvikling av sentrum
I forbindelse med etableringen av ny brannstasjon ønsket Halden kommune en vurdering av de to alternativene som forelå. (Norske Skog Saugbrugs og Remmen)
I svarene fra Fylkesmannen og Statens Strålevern fraråder begge å legge ny brannstasjon på eiendommen til Norske Skog.

Ønsker møte
Rådmannen ønsker en utdypning av de begrunnelsene som er gitt, og hvilke konsekvenser det kan ha for området også i et byutviklingsperspektiv.
- Jeg har derfor tatt et initiativ til at vi setter oss ned sammen, og på den måten få klarhet i den risikovurderingen de har lagt til grunn. Både med tanke brannstasjon og framtidig utvikling av området. For meg er det viktig at min tilrådning til kommunestyret bygger på en grundig utredning, og at vi har framdrift i prosjektet, sier Vevelstad.

Opprettet: 29.01.2017 15:15