Alle samlet under ett tak

Lisa Gustavsen Endret:31.10.2017 10:36 Emneord (los) Prosjekter

Rus og psykiatritjenesten er nå samlet i Busterudgata 3, gamle St.Joseph hospital. Åpningen ble høytidelig markert med gjester, taler og omvisning

klippe-snor.pngTorsdag formiddag var det offisiell åpning med ordfører Edquist til stede for å klippe snoren.

Etter en lang planlegging- og oppgraderingsperiode har nå alle avdelingene innen psykiatri og rus flyttet inn i Busterudgata.

OmrådeledeMarit Skauge Johnsen sier seg godt fornøyd både med byggeresultatet og utviklingen innen fagfeltet.

- Når jeg begynte å jobbe innen psykiatri/rus i Halden kommune for mange år siden var det kun to og en halv stilling i avdelingen. I dag er situasjonen en helt annen og det er vi veldig glade for, sier Skauge Johnsen.

Både ordføreren og områdelederen er enige om at et sentrumsnært tilbud er positivt og at det er et satsingsområde som kommunen ønsker en god utvikling på.

Avdelingsleder for Aktivitetsenteret,
                                                                                                                                                   Torbjørn Helgesen hjalp til å holde snoren.

Opprettet: 12.10.2017 13:01