Anleggsarbeid i Tistedal

Henrik Meyer Endret:28.09.2018 10:58

​Halden kommune skal de neste to ukene utføre vedlikeholdsarbeid på deler av det kommunale vannledningsnettet i Tistedal. Dette påvirker beboere i Flatebyveien og Høistadveien.

​Flatebyveien

Beboere i Flatebyveien vil i korte tidsrom i løpet av de neste to ukene kunne oppleve at vannet er borte. Det er usikkert hvilke datoer dette blir, men det blir midt på dagen og varigheten vil være begrenset til cirka en halvtime.

Det er en gammel vannledning i dette området som ikke lenger er i bruk. Denne skal nå kobles fra slik at den i fremtiden ikke kan ryke og ødelegge veien. Våren 2019 skal Flatebyveien asfalteres. Derfor er det viktig å gjøre denne jobben nå, slik at ikke nylagt asfalt blir ødelagt senere.

Berørte beboere i Flatebyveien vil bli varslet direkte.

Høistadveien

Det har i det siste også pågått et vedlikeholdsarbeid i Høistadveien, som er i det samme området. Dette arbeidet avsluttes i løpet av mandag 1. oktober. Også Høistadveien vil bli asfaltert på ny våren 2019.

Grunnen til at vi venter til våren med å asfaltere er at det er viktig at grunnen setter seg skikkelig etter gravingen som har vært gjort. Ved å kjøre på dette noen måneder før asfalt legges, vil den nylagte asfalten holde lenger.

Spørsmål

Beboere i området som har spørsmål kan kontakte avdelingsleder Roy Prang på telefon 93244008.

Opprettet: 28.09.2018 10:53