Anleggsarbeid ved Porsnes

Henrik Meyer Endret:31.10.2018 15:57

Denne uken starter et omfattende anleggsarbeid ved Porsnes. Vann- og avløpsledninger i området skal oppgraderes i løpet av det neste drøye halvåret.

Helt fram til neste sommer skal entreprenør Leif Grimsrud AS jobbe for Halden kommune med å oppgradere det kommunale vann- og avløpsnettet i noen av gatene rundt Halden videregående skole på Porsnes.

Informasjon om prosjektet

Vi har laget en egen informasjonsside om dette prosjektet som vi anbefaler å bokmerke hvis du bor eller ferdes på Porsnes. På den siden finner du kart, fremdriftsplan, fakta om prosjektet og kontaktinformasjon til de som kan svare på spørsmål.

Hva skjer i første fase?

Anleggsarbeidet starter helt i begynnelsen av november. Det første som vil skje er at vi sperrer av deler av grusplassen ved Vaterland bru. Deler av dette området vil bli brukt som riggplass/lager for anleggsarbeidet, og så lenge dette pågår vil det bli færre parkeringsplasser tilgjengelig her.

Omtrent samtidig vil Torgny Segerstedts gate bli snevret inn. Dette er veien langs Tista som blant annet fører fram til Halden videregående skole, IFE og Norske Skog Saugbrugs. Gravearbeidene vil starte i  Torgny Segerstedts gate der Blekergata går opp. Selv om Torgny Segerstedts gate vil bli noe trangere, vil entreprenøren forsøke å opprettholde toveis-kjøring mens vi jobber i denne gaten.

Andre gater vil bli ufremkommelige, men det kommer noe senere. Sjekk prosjektsiden for å se hvilke gater som vil bli berørt utover vinteren. Hele anleggsarbeidet vil pågå til juni 2019.

Dette arbeidet er en del av Halden kommunes omfattende innsats for å oppgradere vann- og avløpsnettet i kommunen.

Opprettet: 31.10.2018 15:53