Ferieavvikling på Solheim dagsenter og Busterudgata dagsenter for personer med demens

Lisa Gustavsen Endret:28.06.2018 07:50
​Tidligere har Solheim dagsenter og Busterudgata dagsenter hatt feriestengt noen uker i juli hvert år. For å kunne holde åpent gjennom hele sommeren, har vi i år valgt å samkjøre de to dagsentrene. For å få til dette må vi redusere driften noe

Det vil si at ukene 28, 29, 30, 31 og 32 vil brukerne som benytter Busterudgata dagsenter for personer med demens, få tilbud på Solheim dagsenter. Pga ferieavvikling og lokalitetene har vi måttet prioritere hvilke brukere som får tilbud de ulike dagene. Dette vil hver enkelt bruker få oversikt over på eget ark.

Noen brukere får et redusert tilbud. Ingen vil bli fakturert for andre dager enn det de får tilbud om i ferieukene. Vi ordner taxi til alle brukerne som vanlig og har et tett samarbeid med Halden taxi. Hjemmesykepleien vil også få en oversikt fra oss på endringene i de 5 ukene.

Skulle det være noen som ønsker ferie er det fint med snarlig beskjed. Dette for at en annen bruker kan få plassen.

Vi håper på forståelse for at enkelte får et redusert tilbud, men påpeker at alternativet hadde vært at dagsentrene måtte holde stengt hele uker på sommeren.

Solheim-2.png

Opprettet: 26.06.2018 08:22