Flyttet fra Helsehuset til Karrestad

Henrik Meyer Endret:29.01.2018 10:37

3. avdeling ved Helsehuset har flyttet til Karrestad sykehjem og eldresenter.

Denne uken flyttet 22 personer fra Helsehuset til Karrestad. Dermed er 3. avdeling ved Helsehuset historie, mens «somatisk langtidsavdeling» er blitt en del av Karrestad sykehjem og eldresenter.

Line Rigar er avdelingsleder for den nye avdelingen på Karrestad. Kontaktinformasjon er som før da det var 3. avdeling.

Det er nå totalt 33 personer som har tilhold på Karrestad. Disse er fordelt på sykehjemsavdelingene:

• somatisk langtidsavdeling
  • langtidsavdeling tilrettelagt for personer med demens
  • samt eldresenterets boliger som er tilrettelagt for personer som delvis klarer seg selv.

Hva skjer videre?

Når nye Bergheim bo- og aktivitetssenter er klart for innflytting i 2019 er planen at beboere med demens ved Karrestad skal flytte til Bergheim. Før det skjer vil det imidlertid bli gjennomført en kartlegging av ønsker og behov slik at det kan tenkes det blir noen andre individuelle løsninger.  På sikt er planen å legge ned hele Karrestad sykehjem og eldresenter.

Lokalene som har vært 3. avdeling ved Helsehuset skal nå pusses opp. Kommunen vurderer å bruke disse lokalene til kommunelegens kontor og legevakt.

Opprettet: 19.01.2018 14:13