Hjelpemidler i nytt lokale

Lisa Gustavsen Endret:27.07.2017 09:31

«Korttidslageret for tekniske hjelpemidler», som siden 1993 har vært lokalisert på Bergheim, har nå flyttet til Peder Ankers gate 21

​I nye praktiske lokaler kommer både ansatte og brukere til å merke stor forskjell på tilgjengelighet og orden.

- Vi er kjempefornøyde med denne flyttingen. Her kan vi hele tiden ha god oversikt og vi har en egen vaskeavdeling og et lite verksted for vedlikeholder og småreparasjoner, sier leder Eva Bjørndal.

korttidslager1.pngFlyttingen har pågått over noen hektiske sommeruker og nå begynner de å komme i orden og få et system på alle hjelpemidlene.

- Ennå mangler det endel hyller og annet for å få til et ryddig og bra system, men vi er på god vei, sier en blid leder.

I det nye Korttidslageret har de et hyggelig inngangsparti som lederen er godt fornøyd med, men det hun er enda mer glad for er at de nå har en innkjøringsport hvor utstyr kan losses rett inn i lokalet eller hentes for levering.

Lokalene ligger ved Halden Stadion der man tar av ut mot Refne og neste punkt på lista over ting å gjøre for gjengen på Korttidslageret er å henge opp nytt skilt med nytt navn. Korttidslageret er ikke et navn som alle forbinder med hjelpemidler.

- Det hender vi får telefoner fra folk som vil lagre saker og ting for en kort periode, og det er jo ikke i den bransjen vi driver, sier Eva Bjørndal.

Et navnebytte er derfor på trappene – det blir det mer selvforklarende navnet «Hjelpemiddellageret»

​Korttidslagereret er en kommunal tjeneste hvor man kan låne hjelpemidler for en kortere periode. Korttidslageret er ansvarlig for utlån og vedlikehold av hjelpemiddel til brukere som har kortvarig behov som for eks etter benbrudd eller operasjoner. Disse hjelpemidlene tilhører kommunen.

korttidslageret.png

Opprettet: 20.07.2017 08:05