Kultursommerskole i Halden

Henrik Meyer Endret:09.05.2018 15:13

​Kultursommerskolen er for alle barn og ungdom som liker skuespill, sang, dans, lek og moro!

Kursene vil foregå i skolenes sommerferie og ledes av dyktige instruktører. Målet er at deltakerne skal oppleve mestring, få nye venner og være med i et ekte sommershow. Dette blir en uke du sent kommer til å glemme!

Sommershow og utstilling

Har du lyst til å lære mer om det å stå på en scene? Er du glad i å danse? Bor det en kunstner i deg? Hver dag har vi workshops i sang, teater, dans og kunst i mange kule stilarter. Sammen skal vi lage et sommershow og en kunstutstilling. Begge deler er åpne for publikum og vil bli vist den siste dagen i Black Box og på Halden Kulturskole.

Kursene ledes av dyktige instruktører, og deltakerne deles inn i grupper etter alder. Kurset inkluderer lunsj, frukt og is hver dag. Kjernetiden er fra 9 - 15 hver dag.

SFO

For de som ønsker det, tilbyr vi SFO i kulturskolens lokaler før og etter kultursommerskolen. Åpningstiden for SFO blir da hver dag fra 8-9 og fra 15-16. Her kan deltakerne delta på koselige aktiviteter som består av forming og frilek.

Påmelding

Kultursommerskolen er et tilbud fra Halden kulturskole. Pris pr. uke er 1300 kr. inkludert lunsj. Påmelding kan gjøres via Halden kulturskoles nettsider. Klikk her for påmelding.

Vil du vite mer om Kultursommerskolen? Klikk her!

Opprettet: 09.05.2018 15:05