Kunnskap i sentrum

Henrik Meyer Endret:25.08.2017 09:06

Kunnskap i sentrum | Næring i Halden er et arrangement som er skreddersydd for å koble næringslivet i Halden med fremtidens arbeidstakere.

Er du på jakt etter ny jobb eller ny bransje? Vurderer du å ta videreutdanning? Eller er du bare interessert i å bli oppdatert på hva næringslivet og skolene i byen din driver med? Da er dette et aktuelt arrangement for deg.

Jobbe i Halden kommune

Halden kommune er stolt av å være en av arrangørene av Kunnskap i sentrum / Næring i Halden. Det er vi fordi vi mener dette er et viktig og godt arrangement for mange på vei inn i arbeidslivet.

Kommunen selv er en stor arbeidsgiver med over 2000 ansatte innen en rekke ulike bransjer. I tillegg til å være arrangør vil vi på Kunnskap i sentrum også være en av mange utstillere. Besøk oss på vår stand, så får du høre mer om ulike karrieremuligheter i Halden kommune.

Leverandør til Halden kommune

Er du næringsdrivende kan du også ha nytte av å høre et foredrag med vår innkjøpssjef Trond Sydskogen. Han vil fortelle hva næringsdrivende må vite for å kunne konkurrere om å levere til Halden kommune.  Fredag 1. september klokken 10 holder Sydskogen foredraget "Offentlige anskaffelser med vinkling på lokalt næringsliv".

Fakta om arrangementet

Arrangementet går over to dager 1. og 2. september 2017. Mens dag en er forbeholdt de som går på skolen nå, åpner vi dørene for alle på dag to. Samtidig gjennomfører vi "Ordførerens frokostmøte" fredag morgen som en del av dette. Der vil det være flere relevante foredrag for lokalt næringsliv.

Dette er en arena for å vise fram alt hva næringslivet i Halden har å by på, samtidig som byens utdanningsmuligheter blir vist fram. Det vil også bli underholdning og servering. Se hvilke bedrifter som kommer.

Arrangementet gjennomføres på Porsnes – delvis hos Halden videregående skole og delvis hos Norske Skog Saugbrugs. På den måten har vi god plass til å vise fram alt hva Haldens arbeidsliv har å by på.

Kunnskap i sentrum | Næring i Halden arrangeres av Halden næringsråd og Halden kommune i samarbeid med NAV, Halden videregående skole, Høgskolen i Østfold, Østfold Fylkeskommune og Ungt Entreprenørskap.

Opprettet: 25.08.2017 08:29