Nytt gress på Strupe i august

Henrik Meyer Endret:20.06.2017 15:58

​Halden kommune samarbeider med Kvik Halden om å få på plass nytt kunstgress på Strupe i løpet av august.

Østfold fotballkrets stengte tirsdag kunstgressbanen på Strupe for kamper.

Halden kommune har i dag vært på befaring på fotballanlegget på Strupe sammen med Kvik Halden fotballklubb. Klubben og kommunen er enig om å stenge deler av banen også for trening fra og med onsdag. Siden deler av banen vil være åpen for trening vil neste ukes fotballskole gjennomføres som planlagt.

- Halden kommune og Kvik Halden har nå et felles mål om å få på plass nytt kunstgress på Strupe i løpet av august. Det skal være trygt å trene på våre anlegg, sier kommunalsjef teknisk Ulf Ellingsen i Halden kommune.

Kvik Halden har en del innsamlede midler som vil delfinansiere nytt kunstgress. Halden kommune vil også bidra noe økonomisk, samt med utstyr og arbeid for å få på plass nytt gress så fort som mulig.

- Det er tre grunner til at kunstgresset på Strupe er i uforsvarlig stand; vedlikehold, gressets kvalitet og banens ekstreme bruk, sier Ellingsen.

Halden kommune er i dialog med produsenten av det eksisterende kunstgresset fordi dette ikke har holdt den kvaliteten man burde forvente.

- Kunstgresset på Strupe brukes ikke bare av Kvik Halden, men også av byens største ungdomsskole og mange barn og unge i nærområdet. Derfor er bruken av anlegget spesielt stor og derfor er det også viktig å få en rask løsning, sier Ellingsen.

Opprettet: 20.06.2017 15:44