SeniorSurf-dagen

Henrik Meyer Endret:14.09.2018 15:00

Digital kunnskap for alle: SeniorSurf-dagen er et tilbud for deg som vil bli litt mer digital, men som trenger hjelp.

Det er ingen aldersgrense – hverken opp eller ned. Alle som vil ha hjelp er velkommen.

Tid: Torsdag 20. september, kl. 11-14
Sted: Halden bibliotek og Servicesenteret på rådhuset

Program - servicesenteret:

• Hva har telefonen min med avfallsdunken min å gjøre? Halden kommune presenterer digital tømmekalender og andre nyttige verktøy. Vi svarer på spørsmål om renovasjonsordningen.
  • Hva er virtuell kortidsavdeling? Vi viser frem Halden kommunes prisbelønte tekniske løsning som gjør det mulig for syke haldensere å være like trygg hjemme som på et sykehjem.
  • Informasjon fra Halden kommune i digitale kanaler. Vi presenterer apper og sosiale medier som gjør det enkelt å få nyttig informasjon fra kommunen.
  • Seniornett Halden er til stede og svarer på spørsmål om sitt tilbud.
  • Se Halden kommunes nye servicesenter og bli kjent med hvordan vi kan hjelpe deg.

Program – biblioteket:

• Bli kjent med DataHjelpen - et tilbud fra Halden bibliotek for deg som trenger hjelp med smarttelefon, nettbrett eller datamaskin.
  • Datakroken. Visste du at biblioteket har datamaskiner som alle kan bruke? Denne dagen er Datakroken reservert til SeniorSurf mellom 11 og 14.
  • Visste du at du kan reservere bøker og filmer på nett, eller at du helt gratis kan låne ebøker og digitale aviser og magasiner fra hele verden? Biblioteket viser deg gjerne hvordan!
  • Halden Arbeiderblad forteller om sine digitale løsninger. Få hjelp til å komme i gang med avislesing på datamaskin, nettbrett eller smarttelefon!

Du kan komme innom begge steder, når du vil mellom klokken 11 og 14. Ta gjerne med deg telefonen eller nettbrettet ditt, så skal vi forsøke å hjelpe deg litt videre i den digitale verden! Velkommen!

Opprettet: 14.09.2018 14:57