Skal vi tette et hull i gata di?

Henrik Meyer Endret:11.05.2017 11:06

​Halden kommune planlegger å jobbe intensivt med å tette hull i asfalten i tiden etter 17. mai. Nå kan du fortelle oss hvor det er hull i asfalten.

​Mange av veiene i Halden har hull i asfalten. Det vet vi. Nå har vi fått muligheten til å gjøre noe med dette. Ved å planlegge litt annerledes skal vi få tatt unna en del av de verste hullene i tiden som kommer.

Vi kommer til å sette sammen et eget arbeidslag som i tiden etter 17. mai skal jobbe intensivt med å tette hull. For at det skal bli effektivt, er vi avhengig av tips fra innbyggerne som bruker veiene våre.

Vet du om et hull vi bør tette?

Den beste måten å melde i fra om er å bruke tjenesten Fiksgatami.no. Da får vi alt merket av på et kart og det gjør jobben mest mulig effektiv.

Vi er oppmerksom på at dette nettstedet tidvis har vært nede. Dersom det skjer igjen kan tips sendes på epost til denne adressen:

Ved å få en samlet oversikt over behovet, kan vi lage en arbeidsplan som gjør det mulig for et arbeidslag å reise rundt med varm asfalt hele dagen. Da får vi tettet flere hull enn om vi bare rykker ut på et og et hull.

Dette bør du ikke melde om nå

Det er først og fremst hull og skader på eksisterende asfaltveier vi er på jakt etter nå. Parallelt jobber vi med å asfaltere flere større områder, så tips om hele veistrekninger trenger vi ikke nå. Det har vi allerede lagt en egen plan for og den kan du lese her. Sjekk gjerne om din vei allerede står på den listen før du sender inn et nytt tips.

Halden kommune har kun ansvar for de kommunale veiene. Ved hull og skader i fylkesveier og riksveier er det mest effektivt om du melder ifra direkte til Veidrift AS som vedlikeholder de veiene.

Opprettet: 11.05.2017 10:49