Sommerjobb innen helse i Halden

Henrik Meyer Endret:15.01.2018 08:53

Er du sykepleier, vernepleier eller helsefagarbeider og trenger jobb i sommer? Eller er du under utdanning og trenger erfaring? Halden kommune har mange muligheter for sommerjobb innen helse og vi tilbyr gode vilkår.

Helsearbeider (Foto Pixabay-suyizailushang).jpg

Halden kommune trenger mange sommervikarer til en stor og omfattende helseorganisasjon som består av helsehus, flere sykehjem, samlokaliserte boliger, omsorgsboliger, hjemmesykepleie og legevakt.

Hos oss kan du som trenger erfaring få muligheten til å jobbe sammen med erfarne og dyktige kollegaer før du er ferdig utdannet. Vi har sommerjobber å tilby innen alle områder av helse og omsorg.

Vi tilbyr god lønn

Tar du sommerjobb i Halden kommune får du langt bedre betalt enn din ansiennitet tilsier:

• 2. års sykepleier-/vernepleierstudenter får grunnlønn som sykepleier/vernepleier.
  • Høyskoleutdannede (sykepleier/vernepleier) vikarer får sykepleier-/vernepleierlønn som etter 16 års ansiennitet.
  • Medisinstudenter får etter 4 år/8 semestre sykepleielønn som etter 10 års ansiennitet.

Vi tilbyr gratis bolig

Tilreisende vikarer tilbys gratis overnatting i ferieperioden. Det sikres at leiligheter/rom til overnatting for vikarer følger regler for brannvern og at de er godkjent til boligformål.

Vi tilbyr gratis reise

Tilreisende vikarer får dekket én reise tur – retur Halden, for reiser med en minimumskostnad på kr. 500,- og begrenset oppad til kr. 4 000,-. Det forutsettes at du jobber i minimum 8 uker under sommerferieavviklingen, at utgiftene dokumenteres og at rimeligste reisemåte benyttes.

Vil tilbyr en sommerby

Velger du å ta sommerjobb i Halden, så får du også en levende sommerby på kjøpet.

Få byer på samme størrelse har så mange konserter og kulturarrangement som Halden. Kombinert med uteservering på brygga gir det ekte sommerfølelse når du er ferdig på jobb. I Halden kan du oppleve store kultur- og idrettsarrangement som Tons of Rock, Allsang på grensen, Grenserittet og Ladies Tour of Norway. Fredriksten festning er en av landets mest besøkte turistattraksjoner. Halden ligger ved fjorden med gode bademuligheter. Halden har store skoger med mektige turmuligheter. Dessuten er Halden et godt utgangspunkt for fine dagsturer til Sverige. Hva skjer i Halden? - Klikk for kalender!

En sommerjobb i Halden er faglig lurt og økonomisk fornuftig samtidig som du får sommerfølelsen.

Haldens indre havn og festning sett fra Sauøya (Foto Henrik D. Meyer).JPG

Opprettet: 11.01.2018 12:41