Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
  • Siste

Stanser arbeidet i Harekasveien

Henrik Meyer Endret:03.07.2018 13:36
I løpet av neste uke vil Harekasveien åpne for trafikk igjen. Halden kommune må ta en pause i dette arbeidet for å gjøre ferdig arbeidet i Dyrendalsveien som stanset opp etter konkurs.

Halden kommune har mange prosjekter med å oppgradere vann og avløp (VA) rundt i kommunen. Mens noen prosjekter løses av kommunens egne ansatte, er det mange prosjekter som settes ut til eksterne entreprenører. Siden januar har SL Entex AS jobbet med VA-prosjektet i og rundt Dyrendalsveien, men i slutten av juni ble bedriften slått konkurs. 

Flytter ansatte

Halden kommune vil nå gjøre ferdig arbeidene ved Dyrendalsveien med egne ressurser. Det betyr at vi må endre på våre opprinnelige planer. Halden kommune vil snart flytte maskiner og ansatte fra Harekasveien til Dyrendalsveien for å avslutte det prosjektet først. Dermed er vi nødt til å sette VA-prosjektet i Harekasveien på pause inntil videre, selv om vi her bare er kommet halveis. 

Åpner Harekasveien

Halden kommune kommer til å legge midlertidig asfalt i de områdene ved Harekasveien der veidekket er fjernet. Slik vil veien bli kjørbar selv om ikke alt av arbeid er ferdigstilt. Harekasveien vil åpnes igjen for trafikk i løpet av neste uke. 

VA-prosjektet ved Harekasveien vil gjøres ferdig på et senere tidspunkt, men det er for tidlig å si når det vil bli gjort. 


Opprettet: 03.07.2018 13:31

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar