Trangt om plassen

Lisa Gustavsen Endret:30.10.2017 14:14

Haldenserne gikk mann av hus mandag formiddag for å la seg vaksinere mot årets influensa

​Aud Kolrud tok turen til Folkets hus for å ta influensavaksinen for første gang. Etter litt ventertid tok helsesøster Kristin Aastebøl Minge imot henne med sprøyte og registreringsskriv klart.

- Her er det så mye folk i dag at jeg er helt overveldet, sier helsesøsteren.

Det samme sier Madelene Berger fra Helsekontoret. Hun har vært med og arrangert fellesvaksinering i flere år.

Madelene-Berger.png- Jeg har aldri opplevd at det har kommet slike mengder med folk som vil ta influensavaksinen, på så kort tid, sier Madelene da dørene har vært åpne i cirka fire timer mandag.

Det er tydelig at mange tar ansvar for egen og andres helse og spennende å se hvordan statistikken totalt sett blir etter de to dagene Helsekontoret har åpent for influensavaksinering i Folkets hus.

Folkehelseinstituttet og helseinstitusjoner anbefaler sterkt alle i risikogruppene om å la seg vaksinere for å forhindre egen sykdom og for å ikke spre smitten til de rundt seg.

De som ikke fikk tatt vaksinen på mandag 30.10 har også mulighet tirsdag 31.10 eller hos fastlegen sin.

Helsepersonell anbefales også å ta influensavaksinen

Opprettet: 30.10.2017 13:52