Vil du kjøre kollektivt over Svinesund?

Henrik Meyer Endret:18.06.2018 09:27

​Nå trenger vi å høre fra deg som har tanker om hvordan det kan bli enklere å reise kollektivt over grensen. Du kan vinne reisekort med Østfold kollektivtrafikk hvis du svarer på denne undersøkelsen.

Du er velkommen til å delta i en undersøkelse om reisevaner og kollektivtrafikk over den norsk-svenske riksgrensen! Undersøkelsen retter seg mot alle som av ulike årsaker må eller vil reise mellom norske Østfold og svenske Fyrbodal (Bohuslän og Dalsland) og eventuelt videre.

Undersøkelsen gjennomføres av Svinesundskommittén. Målet er å få vite hvilke forutsetninger, muligheter, utfordringer og hinder som regionen står overfor, for å forbedre kollektivtrafikken over grensen.

Undersøkelsen tar 6 til 15 minutter å besvare. Din deltagelse i undersøkelsen er frivillig og svarene behandles konfidensielt. Svarene kommer til å legges sammen med alle andres svar og vil bli presentert ved hjelp av tabeller og diagram.
Vennligst besvar undersøkelsen senest den 30. juni 2018.

Deltagere bosatt i Østfold som svarer på undersøkelsen kan bli med i trekningen av 24-timers reisekort med Østfold kollektivtrafikk (100stk deles ut).

Opprettet: 18.06.2018 09:15