Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Tømmekalender

  Endret:02.08.2017 10:10 Emneord (los) Renovasjon

Når tømmes søppel hjemme hos deg?

Uansett om du vil ha en melding på telefonen din dagen før eller om du vil ha et ark hengenede på kjøleskapet, så kan du få informasjon om søppeltømming slik det passer deg. Her er alternativene for tømmekalenderen/miljøkalenderen:

Tømmekalender på app

Halden kommune har en app for deg som vil ha informasjon om henting av søppel på telefonen - og som gjerne vil velge selv når du skal få den informasjonen. 

Med denne appen får du vite når vi henter restavfall og matavfall i søppeldunken din, og når vi henter papir, glass etc til resirkulering fra grøftekanten din. Du kan velge om du vil bli varslet dagen før eller samme dag, og du kan velge klokkeslettet slik det passer deg best. Tømmekalenderen for din adresse er alltid oppdatert og tilgjengelig i appen.

Har du behov for å følge med på flere adresser, så kan du det også. Dette kan for eksempel være nyttig om man har en utleieleilighet, en fritidsbolig eller om man vil hjelpe noen gamle slektninger med å ha oversikten. 

Appen er gratis. Søk på "Min renovasjon" der du laster ned apper eller klikk her: 

Tømmekalender på nett

I adressefeltet nederst på denne siden kan du skrive inn din egen adresse og så få informasjon om når det blir hentet søppel hjemme hos deg. Du kan også skrive inn andre adresser, dersom du har behov for det. Bokmerk gjerne denne siden, hvis dette er et godt alternativ for deg.

Tømmekalender på papir

Ønsker du en tømmekalender i papirutgave kan du få det. Da må du søke opp adressen din i søkefeltet. Deretter må du klikke på "Se tømmedager for hele året". Listen du da får opp kan du skrive ut. På den måten får du kun informasjon som er nyttig for deg. 

Trenger du hjelp til dette, kan du få det på Servicesenteret på rådhuset.  

 Miljøkalender

 Kontakt

 

 Tjenestetilbud

 

 Skjema

 

Opprettet: 15.11.2010 13:04

Halden kommune - Postboks 150, 1751 Halden - Storgata 8, 1771 Halden - Telefon 69 17 45 00 - Telefax 69 18 00 58
Org. nr.: 959159092  Ansvarlig redaktør: Karine Engebretsen -
postmottak@halden.kommune.no

Vihar